fredag 10 februari 2017

Wok

En helt vanlig fredag i Torrevieja. Vår nästsista.

Onsdag 22.2 påbörjar vi resan hemåt. Det lär vara strejker på gång för bl a Norwegians flyg, inte för besättningen utan markservicen. Men utan markservice flyttas inga resväskor, och man sprutar inte avisningsglykol på flygplanets vingar. Och då flyger man inte. Så vi får se hur det går.

Jag läste med min elev idag, tyckte min strategi funkade okej. Vi får fortsätta nästa vecka. Jag hann nog tänka flera gånger att det verkar vara någon form av dyslexi med i bilden. Men det borde nog en erfaren klasslärare kunna bedöma.

Vi har hittat ett matintagningskoncept här som vi inte tidigare vetat om. Tre-fyra gånger har vi ätit på wok-buffét. Priset kan variera mellan 8-12 euro och man får äta vad och hur mycket man vill. Nedan bilder från dagens matplats - Wok 168.

Det finns lätt mat och tyngre mat, sallader, grönsaker, frukter och efterrätter. Man kan ta av den asiatiska maten som redan är färdig (typ vårrullar, nudlar och sushi), eller så går man till disken med råa skaldjur och fisk eller disken med kött. Efter att du valt din biff eller dina havskräftor och musslor, går du till kocken och han tar ditt fat, tillreder just ditt val och efter några minuter får du tillbaka en fantastisk tallrik!

Utsidan är gräslig, men insidan består av en
snyggt inredd sal med dukade bord, två fontäner,
armaturer, kristallkronor och utsirat tak

Man kan ju börja lite lätt

Det mesta vet vi inte ens namnet på...

Före

Efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar