torsdag 23 februari 2017

Avslutning

Ja, gott folk, detta blir sista inlägget på citronmarknaden!

Och jag kommer att ta bort denna blogg under nästa vecka när det är sportlov. Sen är det bara jag själv som kan läsa den. Så om det finns något som du vill checka upp, gör det nu! Tanken med denna blogg har ju varit att hålla er här hemma uppdaterade så ni inte skulle behöva vara oroliga och så ni skulle veta hur vi har det.

Taxichauffören kunde berätta mer om gårdagens snöpliga kväll på flygplatsen. Det var så att ett plan som skulle till Mauritius ställdes in. Passagerarna hade suttit i planet och väntat i tre timmar. Efter tre timmar meddelades att det är något fel på hydrauliken och deras flyg ställs in till fram till nästa dags eftermiddag. Sedan inkvarterades de i Airport-hotellen i närheten. De som stod bakom oss i busskön hade inga ytterjackor att ta till längre och frös nog mer än vi gjorde.

Matkailu avartaa - skulle väl närmast översättas till "Resande ger perspektiv".

Mor och dotter har fått många nya perspektiv denna resa. De flesta dagar har varit strålande och någon enstaka dag lite sämre. Men som J uttryckte det på Torreviejas flygplats:
- mamma, du har blivit lite yngre och trevligare under resans gång.

Bild nedan av taxin som hämtade oss igår, samt handdukar och lakan som vi lämnade i lägenheten och någon annan tar hand om.

Tåget är i Bennäs om exakt en timme. Trevligt sportlov!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar