söndag 22 januari 2017

Söndag morgon

Jag har just gått igenom mitt knäjumpaprogram. Fysioterapeutens program och gummiband passar bra på morgonkvisten när man är lite ruggig och frusen. Fort får man upp värmen!!



Vi har alltså ett vardagsrum och två sovrum. I varje rum finns en varmluftsblåsare (blåser kall luft på sommaren). Nattetid har vi på blåsaren i vardagsrummet och sover med dörrarna öppna till sovrummen. Duntäcken och strumpor på fötterna gör faktiskt att vi båda sover mycket bättre än hemma.


På morgonen stänger vi dörrarna till sovrummen och lever i symbios i vardagsrummet under dagen. Vi har det faktiskt riktigt mysigt och tack vare Señor Inter Net och Señora Tele Vision håller vi oss sysselsatta och uppdaterade på alla plan.

Idag blir det Citronmarknaden med lunch igen. Hittade förresten stövlar igår på El corte Ingles, men de var höga och smala som ridstövlar och kostade 40 euro. Vi behöver nog nåt neutralare och prisklass 10-20 euro vore mänskligare. För de har knappast äkta Nokia här nånstans. Dessutom sa de på skolan att det var mycket extremt väder i torsdags, det händer högst 1-2 gånger per år. Så ska vi våga tro att stövlarna inte behövs?..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar